петък, 2 септември 2011 г.

Владимир Мартинов кандидат за кмет на Oбщина Котел

http://kotelnews.com/?p=358


Млад и амбициозен, юрист и баща на 2 деца, уверен във възможностите си Владимир Мартинов влиза в битката за кметския пост срещу кръстосания огън на кандидатите с опит и мандати зад себе си. 33 годишният Владимир определя себе си за „ Фаворит на тези избори , кандидата който ще достигне балотаж “Твърди ,че е време за промяна в мандат, който „ Ще управляваме ЗАЕДНО “. Отхвърля като недостатък липсата на управленчески опит, вижда в себе си кандидата, който не е омърсен от местната политика, към когото не може да се приписват съмнения за корупция ,сделки на тъмно и неизпълнени обещания към избирателите в общината.Мартинов не крие етническият си произход , дори не смята ,че това е от значение за вота в част от общината, защото залага на качествата на своята личност и това което е постигнал до този момент в професионално отношение. Ще води умерена кампания , но няма да спести „забравени истини ” за своите конкуренти, които според самия него „ Ако имат морал и чувство за отговорност , не биха си позволили след солидни провали и форми на злоупотреби, да искат за пореден път доверието на избирателя”. Подробности може да разберете в приложения ВИДЕО-МАТЕРИАЛ
Ето и част от зададените въпроси:
Какво провокира желанието във Вас да се кандидатирате за кмет на община ?
При толкова партии на политическия щанд , защо точно от РЗС ?
Защо на партийните събрания в които ДПС чрез вътрешни избори търсеше предложения за кандидати за кметове и кмет на община , Вашето име никъде по слета и в града не било предложено?
Бил ли сте член на ДПС?
Към кметският стол няколко кандидати тръгват с подкрепа и кампания в която Вие и семейството Ви лично сте ангажирани, щаба на ДПС преди 4 г. се помещаваше в бащиният Ви дом. Днес ситуацията е доста по-различна ?
Притеснен ли сте от многото кандидати за кмет. Защо в тази малка община винаги се случва така, 10-на да проявяват интерес за кметското място? Режисиран ли е този интерес, кой има полза от него, има ли кандидати само заради олимпийския принцип ?
Криете ли етническият си произход и считате ли ,че той е ваше приемущество особено в северния район на общината?
Като кандидат на РЗС споделяте ли политическите възгледи на определено крайният лидер Яне Янев ?
Не криете симпатиите си и към Алексей Петров , в обществото като чели образът му е меко казано демонизиран, споделяте ли тази тенденция?
Влизайки в политиката вече сте обект на обществено внимание, доста клюки и не малко одумвания. В кампанията ще чуете доста неща за себе си Ще отвърнете ли на такива атаки?
В интервю с кандидата за кмет Димитър Димитров бяхте наречена като „ ЦИТАТА Е ВЪВ ВИДЕО-МАТЕРИАЛА” Какъв е конфликта по между Ви и защо е настроен срещу Вас Д. Димитров ?
Вие шофьор ли сте или адвокат?
С каква листа за общински съветници излизате на тези избори, какви хора ще видим на първите места?
Ангажирани сте и със събирането на подписи за Алексей Петров , това лична инициатива ли е и остава ли време за това?

Няма коментари: